Ehliyetsiz motosikletli dehşet saçtı: İhtarına uymadığı polisi şehit etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da ehliyetsiz motosikletli dur ihtarına uymadığı polise çarptı. Dehşet anı bölgedeki güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken hastaneye kaldırılan polisin şehit olduğu öğrenildi

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde trafik uygulaması yapan yunus ekipleri, hızla ilerleyen bir motosikletliyi durdurmak istedi. İhtara uymayan sürücü önüne çıkan polis memur Alp Efe Bekit'e çarptı. Hastaneye kaldırılan polisin şehit düştüğü öğrenildi.

Feci olay önceki akşam Kağıthane'de yaşandı. Rutin trafik uygulaması yapan ekipler hızla gelen motosiklet sürücüsü Osman Boyra'nın önünü kesmek istedi.

EHLİYETİ OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Ekipleri dur uyarısına rağmen hızla ilerleyen motosikletlinin ehliyeti olmadığı ortaya çıktı. Sürücü daha da hızlanarak yoldaki polis memurlarından birine çarptı.

Ehliyetsiz motosikletli dehşet saçtı: İhtarına uymadığı polisi şehit etti

HASTANEDE ŞEHİT DÜŞTÜ

Çarpmanın etkisi polis memuru ve motosiklet sürücüsü metrelerce sürüklendi. Taksim İlkyardım Eğitim Araştırma hastanesine kaldırılan talihsiz polis memuru Alp Efe Bekit'in şehit düştüğü öğrenildi.

Olayda yaralanan motosiklet sürücüsü de hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Motosiklet üzerinde yapılan kontrollerde trafikten men edildiği, abartı egzoz olan sürücünün ehliyetine de el konulduğu bildirildi.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

https://twitter.com/TC_istanbul/status/1680351591851802625

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mehmet Hulusi DÖNÜK16 Temmuz 2023 23:04

Yazık gerçekten yazık. Çok büyük kayıp... Rabbim Hayattan beklentileri olan. Polis memurumuz Alp Efe BEKİT'in Şehadetini kabul etsin... Kederli ailesine baş sağlığı. taziyelerimi iletiyorum (Sözlerin bittiği tükendiği an) Ceza hukukunun yetersiz kaldığını düşünenler safındayım...

Kuzey Rüzgarı16 Temmuz 2023 10:56

Bunları hiç bekletmeden idam edeceksin.Kanıtlı ispatlı ağır suç işlemiş.Yargılanacak bir şey yok vicdanen şartlar uygun.En azından bu şekilde olan olaylar için idam gelsin kurtulalım.Şehitimizin mekanı cennet olsun

Sonraki Haber Yükleniyor...