Elon Musk Yahudi mi? Elon Musk nereli, dini ne, Müslüman mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Elon Musk Yahudi mi? Elon Musk nereli, dini ne, Müslüman mı?

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Elon Musk Yahudi mi, nereli? | Mühendis, endüstriyel tasarımcı ve teknoloji girişimcisi Elon Musk, İsrail’in Gazze’ye saldırıları sonrası açıklamaları ile gündem olmaya devam ediyor. Peki, Elon Musk Yahudi mi, dini ne? İşte detaylar…

Elon Musk Yahudi mi? Elon Musk, İsrail’in Gazze’ye saldırıları sonrası açıklamaları ile gündem olmaya devam ediyor. Peki, Elon Musk Yahudi mi, dini ne? Detaylar haberimizde…

ELON MUSK YAHUDİ Mİ?

Siyonist köşe yazarı Ben Shapiro'ya verdiği röportajda Elon Musk "Yahudi insanlar etrafında büyüdüm. İbranice eğitim veren bir anaokuluna gittim. İsmim de oldukça Yahudi ismi. 13 yaşındayken İsrail'e gittim. Arkadaşlarımın çoğu Yahudi. bazen 'Ben de mi Yahudiyim?' diyorum. Yahudi gibiyim." açıklamasında bulundu.

Elon Musk Yahudi mi? Elon Musk nereli, dini ne, Müslüman mı?

Polonya’da İkinci Dünya Savaşı sırasında bir milyon Yahudinin katledildiği Auschwitz kampını ziyaret eden Musk, daha sonrasında Yahudilerin organize ettiği "antisemitizm" temalı bir konferansa katıldı. Musk burada, Filistin'e destek için gerçekleştirilen protesto gösterilerini eleştirdi.

Musk açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Hiçbir anlam ifade etmiyorlar, bir grup sizi öldürmek istiyorsa onlar kötüdür" diyen Musk konuyla ilgili şu sözleri söyledi: Hangi ırktan olduklarının hiçbir önemi yok, kim olursanız olun önemli olan işinizde ne kadar iyi olduğunuzdur. Zayıf tarafın her zaman haklı olduğu fikrinden vazgeçmeliyiz"

Öte yandan Elon Musk konferansın sonunda X platformunun diğer uygulamalarla karşılaştırıldığında daha az antisemitik içeriğe sahip olduğunu da söyledi. Musk daha önce, X platformu üzerinden antisemitizm ve ırkçı nefreti teşvik etmekle suçlanmıştı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...