EPDK Başkanlığı'na 4. kez Mustafa Yılmaz atandı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
EPDK Başkanlığı'na 4. kez Mustafa Yılmaz atandı

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Başkanlığına 4, kez Mustafa Yılmaz atandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu Başkanlığına 4628 sayılı Kanunun 5’inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7’nci maddeleri gereğince Mustafa Yılmaz atandı.

Bu karara göre Yılmaz 4. kez EPDK Başkanı oldu.

EPDK Başkanlığı'na 4. kez Mustafa Yılmaz atandı - 1. Resim

MUSTAFA YILMAZ KİMDİR?

Mustafa Yılmaz,1966 yılında Gaziantep Nizip'te doğdu. Nizip'teki ortaöğreniminin ardından 1984-1988 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitimini tamamladı. 1989 yılında İstanbul'da serbest avukatlığa başladı.

1993-2004 yılları arasında enerji sektöründe avukat olarak çalıştı. Bu dönemde bazı sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına katkıda bulundu. Yılmaz, aynı zamanda ERRA Yönetim Kurulu Üyeliği görevini de yürütmektedir.

İngilizce bilen Yılmaz, evli ve üç çocuk babasıdır.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...