Erkek arkadaşı ile kavga eden kadın mahalleyi ayağa kaldırdı!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bursa'da erkek arkadaşı ile kavga eden kadın gece yarısı ortalığı birbirine kattı. Çığlık ve küfürlere uyanan mahalleli isyan etti. Olay yerine gelen polis kadını sakinleştirmek için uzun süre dil döktü, o anlar cep telefonu kamerasına böyle yansıdı.

Bursa’da kavga ettiği erkek arkadaşının evini basan kadın, mahalleyi birbirine kattı. Çığlık seslerine uyanan çevredekiler durumu hemen yetkililere haber verdi. İhbar üzerine adrese gelen ekipler kadını sakinleştirmek için çok uğraştı. Öfkeli kadın daha sonra polis tarafından gözaltına alındı. 

Erkek arkadaşı ile kavga eden kadın mahalleyi ayağa kaldırdı!

ALKOLLÜ KADIN ERKEK ARKADAŞININ EVİNİ BASTI

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Teleferik Mahallesi’nde yaşandı. Alkollü kadın kavga ettiği erkek arkadaşının ailesi ile yaşadığı evi bastı.

Erkek arkadaşı ile kavga eden kadın mahalleyi ayağa kaldırdı!

ÇIĞLIK SESLERİ VE KÜFÜRLER MAHALLELİYİ İSYAN ETTİRDİ

Mahallede bağırarak küfür eden kadın erkek arkadaşının evinin camlarını tekmeledi. Mahalleli ise bu duruma isyan etti. Uzun uğraşlar sonucu sakinleştirilen kadın daha sonra polis ekiplerince gözaltına alınarak karakola götürüldü. 

Kadının sevgilisinin ise ev hapsinde olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...