Esenyurt'ta 11 katlı rezidans yandı, 40 kişi mahsur kaldı!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul Esenyurt’ta korku dolu anlar yaşandı. 11 katlı rezidansın bodrum katında çıkan yangın ekipleri alarma geçirdi. Alevler yüzünden üst katlarda yaşayan 40 kişi mahsur kaldı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi, itfaiye erleri bir yandan yangını söndürürken diğer yandan da vatandaşları kurtardı. O anlar kamerada...

Yangın dün akşam saat 23.15 sularında Atatürk Mahallesi Özdemir Sokak’ta bulunan 11 katlı rezidansın bodrum katında çıktı.

Esenyurt'ta 11 katlı rezidans yandı, 40 kişi mahsur kaldı! - 1. Resim

Bodrum kattan yükselen dumanlar tüm binayı sardı. Üst katlarda yaşayan vatandaşlar mahsur kaldı. İhbar üzerine adrese çok sayıda ekip sevk edildi.

Esenyurt'ta 11 katlı rezidans yandı, 40 kişi mahsur kaldı! - 2. Resim

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, yangına müdahale eden itfaiye ekipleri bir yandan da üst katlarda mahsur kalan vatandaşları tahliye etmek için çalışma başlattı.

Esenyurt'ta 11 katlı rezidans yandı, 40 kişi mahsur kaldı! - 3. Resim

 40 KİŞİ MERDİVENLE KURTARILDI

İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alırken üst katlarda mahsur kalan 40 vatandaş merdiven aracıyla kurtarılarak tahliye edildi. Yangında dumandan etkilenen bir kişi sedye ile ambulansa taşındı. Yaralı daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Bodrum katta hasar meydana geldi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...