Eskişehir'de feci kaza! Yolcu dolu minibüs vidanjöre çarptı: 12 yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Eskişehir'de feci kaza! Yolcu dolu minibüs vidanjöre çarptı: 12 yaralı var

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Eskişehir’de içi yolcu dolu minibüs, vidanjör ile çarpıştı. Kaza yerinde can pazarı yaşandı, adrese çok sayıda ekip sevk edildi. Sağlıkçılar yaralanan 12 kişiyi hastaneye kaldırdı.

Feci kaza dün akşam saatlerinde Gündoğdu Mahallesi’nde bulunan Eskişehir-Alpu karayolu ile Gülizar Sokak kesişiminde yaşandı. Bayram Ç. (62) yönetimindeki yolcu minibüsü, Onur D. idaresindeki vidanjör ile çarpıştı. Kazaya sokak arasından kontrolsüz bir şekilde çıkan vidanjörün sebep olduğu iddia edildi. 

KAZA YERİNDE CAN PAZARI YAŞANDI

Çarpmanın etkisiyle savrulan yolcu dolu minibüste can pazarı yaşandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

12 KİŞİ YARALANDI

Kazada vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan 12 yolcu, ambulanslar ile kentteki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların tamamının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...