Görünce dayanamadı... Erdoğan bu defa gençlerle sahada buluştu

Düzenleyen:
Görünce dayanamadı... Erdoğan bu defa gençlerle sahada buluştu

GÜNDEM Haberleri

Açılış için Ümraniye Millet Bahçesi'ne giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, sahada bulunan gençleri görünce dayanamayıp basketbol oynadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir millet bahçesini daha vatandaşa kazandırmak üzere gittiği Ümraniye'de gençlerle bir araya gelip basketbol oynayarak keyifli vakit geçirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sözcü İbrahim Kalın'da eşlik etti.

BASKETBOL OYNAYAN GENÇLERİ GÖRÜNCE YANLARINA GİTTİ
Cuma namazını Ümraniye'deki Hacı Nusret Yıldırım Camisi'nde kılan Erdoğan, buradan ayrılırken kendisine sevgi gösterisinde bulunan öğrencilerin eğitim gördüğü Saray Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti.

Ziyaretin ardından açılışı yapılacak Ümraniye Millet Bahçesi'ne geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada basketbol maçı oynayan gençleri görünce yanlarına gitti. Bir süre gençlerle basketbol oynayan Erdoğan'a, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da eşlik etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...