Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Günlerdir kayıp olarak aranan dağcı Fehmi Efe'nin cesedi bulundu

Antalya'nın Elmalı ilçesinde 3 bin 70 metre yükseklikteki Kızlar Sivrisi zirvesine çıkmak üzere Finike'den yola çıktıktan sonra kaybolan amatör dağcı Fehmi Efe'nin cansız bedenine ulaşıldı.

Kaydet
a- | +A

Finike'de amatör dağcılıkla uğraşan Fehmi Efe (59), pazartesi akşamı off-road aracıyla Kızlar Sivrisi'nin zirvesine hareket etti. Ancak Efe'den daha sonra haber alamayan yakınları, salı günü endişe içinde jandarmaya başvurdu.

BAKMADAN GEÇME
Burdur
HABER

Burdur'da dikkat çeken karar! Devlet Bahçeli Caddesi'nin ismi Sinan Ateş Caddesi olarak değiştirildi

SON SİNYAL UÇURUM BÖLGESİNDEN ALINDI

Jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede, Fehmi Efe'nin aracının Kızlar Sivrisi'nin park alanında olduğu, telefonunun ise 2 gün önce uçurum bölgesinden sinyal verdiği belirlendi. Jandarma ekipleri zorlu arazi şartlarında kayıp dağcıyı bulmak için çalışma başlattı.

CESEDİ BULUNDU

Bölgenin sarp kayalık yapısı ve çetin kış şartlarından dolayı çalışmalarda termal kameralı dron ve helikopter desteği alındı. Ekiplerin Efe'nin cesedine ulaştığı ve bölgeden cenazeyi indirmek için çalışma yürüttüğü belirtildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.