Gündem - Gündem
6 dakika önce

Arkeolojik sit alanında suçüstü: 10 şüpheli yakalandı

Eskişehir'de kaçak kazı yaparken jandarma tarafından malzemeleri ile suçüstü yakalanan toplam 10 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.
 - Kritik zirve az önce başladı!
15 dakika önce

Beştepe'de kritik zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Miçotakis'i ağırlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüşüyor.
 - Silifke Belediyesi, Türk bayrağı anıtını yıktı
22 dakika önce

Silifke Belediyesi, Türk bayrağı anıtını yıktı! Tepki çekince açıklama yaptılar

Yerel seçimde MHP’den CHP’ye geçen Mersin Silifke Belediyesi, ilçedeki Ay Yıldız anıtını söktü. Görüntüler ortaya çıkarken Belediye Başkanı Mustafa Turgut'tan da ilk açıklama geldi.
 - Özel'den CHP'li başkanlara Arapça tabela ayarı
52 dakika önce

Özgür Özel'den CHP'li belediye başkanlarına Arapça tabela ayarı: Fazladan popülizm

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin belediye başkanları tarafından Arapça tabelaları kaldırmaya yönelik davranışlara tepki gösterdi. Özel, "Yabancı dilde tabelalar için düzenleme var. Belediye başkanlarımıza tüm diller için bu düzenlemeye uymaları gerektiğini söyledim. İstismar edilen kısım şu; Arapça bir yazıyı ihtarlar yapıp ilgilisine sökmek için süre vermeden belediye başkanının kendi eliyle yapması fazladan popülizmdir" dedi.
 - Duyanlar deprem sanıp kendini dışarı attı
54 dakika önce

Işığı kapatır kapatmaz... Duyanlar deprem sanıp kendini dışarı attı

Isparta’da bir binanın zemin katında meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı. Evin harabeye döndüğü olayda bina tedbir amaçlı tahliye edildi. Patlamayı ilk duyanlar deprem sandı.
 - Dilara Anneler Günü'nde katledilmişti!
1 saat 8 dakika önce

Dilara Anneler Günü'nde katledilmişti! İşkence edip gömmüşler

Elazığ'da kayıp olarak aranan bir çocuk annesi Dilara Günana, dün toprağa gömülü halde bulunmuştu. Ağabey Sidar Günana, cinayetin üç erkek kardeş tarafından kız kardeşinin evlilik teklifini kabul etmediği için işlendiğini öne sürdü. Ağabey Günana, kardeşinin işkence edilerek gömüldüğünü cinayet şüphelisi şahıslardan birinin ise kardeşi, annesi ve babasını suçladığını iddia etti. Dilara'nın cansız bedeninin ise çoban köpeğinin kan kokusunu almasıyla ortaya çıktığı belirlendi. 
 - Tehlike çanları bir kent için çalıyor
1 saat 18 dakika önce

Japon deprem uzmanından korkutan uyarı! Tehlike çanları çalan kenti işaret eti

Japon Deprem Uzmanı Yoshinori Moriwaki, dayanıksız yapılara karşı uyarılarda bulundu. Fay hatlarının enerji biriktirdiğini söyleyen Moriwaki, "Çanakkale tarafının da tehlikeli olduğunu söyleyebiliriz. Türkiye'de büyük depreme hazır olmamız gerekiyor. Türkiye’de mimarı ve mühendisi statik hesabı bilmiyor veya zayıf olarak görüyorum." dedi.
Gündem - Gündem
1 saat 27 dakika önce

Tekstil işçilerini taşıyordu, bariyerlere çarptı: 10 yaralı

Ordu’nun Ünye ilçesinde, tekstil işçilerini taşıyan minibüs bariyerlere çarptı. Meydana gelen trafik kazasında 10 kişi yaralandı.
 - Akşener'in kendisi gitti, izi silinmedi!
1 saat 39 dakika önce

Duvardaki fotoğrafa dikkat! İyi Partili başkanın odasında "Akşener" detayı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın ziyaretinden paylaştığı karede; İyi Parti İzmir İl Başkanı Ülkü Doğan'ın odasında Genel Başkanı Dervişoğlu yerine eski başkan Meral Akşener'in fotoğrafının olduğu görüldü.
 - Korhan Berzeg'in ölümündeki sır perdeleri
2 saat 6 dakika önce

Korhan Berzeg'in ölümündeki sır perdeleri: Uzmanlar gizeme son verecek detayları anlattı

Balıkesir'de bir yıla yakın zamanda kaybolan ve cansız bedeni geçtiğimiz haftalarda bulunan Korhan Berzeg'in ölümüne ilişkin sır perdesi aralanamıyor. Olayla ilgili konuşan uzmanlar köpeğin tasmasına, terden elde edilecek DNA'ların yanı sıra cesedin bulunduğu zemine ve olay yerindeki incelemelere dikkat çekti. 
 - Vatandaşın sözlerini duyar duymaz araya girdi
2 saat 11 dakika önce

Özgür Özel'den, kendisine "Sayın cumhurbaşkanım" diyen vatandaşa cevap

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'nın Soma ilçesinde belediyeyi ziyaret etti. Sokakta vatandaşlarla da bir araya gelen Özel, kendisine "Sayın cumhurbaşkanım hoş geldiniz" diyen şahsa; "Ben Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel başkanıyım" ifadeleriyle karşılık verdi.
 - Falezlere çıkan genci ölümün kıyısından çekip aldı
2 saat 23 dakika önce

Hayat kurtaran dokunuş! Falezlere çıkan genci ölümün kıyısından çekip aldı

Antalya'da 40 metrelik falezlerde intihar girişiminde bulunan bir kadın, olay yerine gelen müzakerecinin tek hamlesiyle kurtarıldı.
 - DEM Partili belediye başkanına terör soruşturması
2 saat 42 dakika önce

Tunceli Belediye Başkanı Cevdet Konak'a terör soruşturması

DEM Partili Tunceli Belediye Başkanı Cevdet Konak hakkında başlatılan soruşturma nedeniyle ifadeye çağrıldı. Konak, 31 Mart seçimleri öncesinde yaptığı bazı konuşmalarda terör örgütü propagandası yapmakla suçlanıyor.
 - Kahreden detay ortaya çıktı
2 saat 56 dakika önce

Feci kazada can vermişti! 8 aylık hamile olduğu ortaya çıktı

Dün Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden 39 yaşındaki kadının 8 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.
 - O cani hakkında karar verildi!
3 saat 1 dakika önce

Sokak kedilerini çantasına koyup katletmişti! 4 yıl 6 ay hapis cezası aldı

İstanbul'da Fatih Camii'nin bahçesindeki kedileri sırt çantasına alıp, götürdüğü yerde öldüren Fatih Mehmet Öztürk'e 4 yıl 6 ay hapis cezası verildi.
 - Suç işleme yöntemleri deşifre oldu
3 saat 34 dakika önce

2 suç örgütüne operasyon! Ünlü gece kulübüne baskın: Suç işleme yöntemleri deşifre oldu, aralarında polisler de var

İzmir’de, Zirek kardeşler ve Alabaylar suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyon kapsamında ünlü bir gece kulübüne baskın yaptı, aktif polislerin de aralarında olduğu 24 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin, gece kulüplerini kendilerine paravan olarak kullanarak suç gelirlerini akladıkları, suç örgütlerine para akladıklarını tespit edilirken, suç işleme yöntemi deşifre edildi.
 - Sinan Ateş'in yazışmaları ortaya çıktı!
3 saat 37 dakika önce

Sinan Ateş'in yazışmaları ortaya çıktı! "Beni öldürmeye karar vermişler"

Sinan Ateş davasına ilişkin geçtiğimiz hafta hazırlanan iddianamede WhapApp yazışmaları ortaya çıktı. Yazışmalarda Ateş'in Ankara Ocak, silahlı dört kişi göndermiş. Beni öldürmeye karar vermişler" mesajları dikkat çekti. 
 - Fetullah Gülen'in yeğeni Selman Gülen'e tahliye
3 saat 57 dakika önce

Fetullah Gülen'in yeğeni Selman Gülen'e 6 yıl hapisle tahliye

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in yeğeni Selman Gülen'in aralarında olduğu 4 sanık hakkında mahkeme 6 yıl 3 ay hapis cezası verdi. Mahkeme yeğen Gülen'in tutukluluk süresini göz önünde bulundurarak tahliyesine karar verdi. İddianamede ise şüphelilerin tam bir gizlilik ve sadakat içerisinde tutum sergiledikleri, örgütün gizlilik talimatları ile hareket etmeye devam ettikleri ifade edildi.
 - Maganda kurşunu Zemzem'i ve bebeğini hayattan kopardı
4 saat 8 dakika önce

Gelinin duvağını topluyordu: Maganda kurşunu Zemzem'i ve bebeğini hayattan kopardı

Şanlıurfa'da bir düğünde havaya rastgele açılan ateş 34 yaşındaki Zemzem Özdemir'i hayattan kopardı. 3 aylık hamile olduğu öğrenilen kadının düğün alanında kardeşinin yerde sürüklenen duvağını toplama çalışırken vurulduğu öğrenildi. Olayla ilgili bir kişi tutuklandı. 
 - Soma'nın gözyaşları 10. yılında
4 saat 27 dakika önce

301 madenci için şehitliğe akın: Soma'nın gözyaşları 10. yılında

Manisa’da 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma'daki maden faciasının üzerinden tam 10 yıl geçti. Gözyaşları dinmeyen acılı aileler, Soma Maden Şehitliği'ne akın etti.
 - Motosikletiyle yayaların kabusu olmuştu
4 saat 32 dakika önce

'Fake kurye' yakalandı! Motosikleti yayaların üzerine sürerek dalga geçen magandaya gözaltı

İstanbul'da motosikletini üzerine sürdüğü yayalarla dalga geçtiği anları paylaşan 'Fake kurye' isimli Instagram hesabında paylaşan maganda gözaltına alındı. Şahıs hakkında 10 bin 662 TL para cezası kesilirken, olayla ilişkin soruşturma başlatıldı.
Sona Git