Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Halit Ergenç ve Rıza Kocaoğlu 'yalancı tanıklık' suçlamasıyla hakim karşısında

Halit Ergenç ve Rıza Kocaoğlu 'yalancı tanıklık' suçlamasıyla hakim karşısında
Fotoğraf Başlığı Halit Ergenç ve Riza Kocaoglu 'yalanci taniklik' suçlamasiyla hakim karsisinda

Menajer Ayşe Barım soruşturmasında 'yalancı' tanıklık yaptıkları iddiasıyla 4'er yıla kadar hapis talebiyle yargılanan oyuncular Halit Ergenç ve Rıza Kocaoğlu, Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi'nde ilk kez hakim karşısına çıktı.

Kaydet
a- | +A

Halit Ergenç ve Rıza Kocaoğlu, menajer Ayşe Barım ile ilgili Gezi Parkı soruşturması çerçevesinde yalan tanıklık yaptıkları iddiasıyla, 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası talebiyle yargılanmak üzere hakim karşısına çıktı.

Halit Ergenç ve Rıza Kocaoğlu 'yalan tanıklık' suçlamasıyla hakim karşısında - 1. Resim
Başlık ResmiHalit Ergenç ve Rıza Kocaoğlu 'yalan tanıklık' suçlamasıyla hakim karşısında - 1. Resim

DAVA ERTELENDİ

İstanbul Adliyesi 24. Asliye Ceza Mahkemesi, dosyanın mütalaasının hazırlanması için savcılığa gönderilmesine karar vererek, duruşmayı erteledi.

BAKMADAN GEÇME
Ayşe Barım kendi oyuncularını yaktı! Final kararları peş peşe geldi
HABER

Ayşe Barım kendi oyuncularını yaktı! Final kararları peş peşe geldi

NE OLMUŞTU?

Çok sayıda ünlü oyuncunun menajeri Ayşe Barım geçtiğimiz ocak ayında "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs etme yardım etme'" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Halit Ergenç ve Rıza Kocaoğlu 'yalancı tanıklık' suçlamasıyla hakim karşısında - 2. Resim
Başlık ResmiHalit Ergenç ve Rıza Kocaoğlu 'yalancı tanıklık' suçlamasıyla hakim karşısında - 2. Resim

Soruşturma kapsamında , Barım'ın şirketine bağlı oyuncular Halit Ergenç ve Rıza Kocaoğlu hakkında "Yalan tanıklık" yaptıkları gerekçesiyle soruşturma başlatılmıştı.

Soruşturmanın başlama sebebi olarak Halit Ergenç ve Rıza Kocaoğlu'nun Mehmet Ali Alabora ile olay sürecinde irtibatları, birlikte eylem görüntüleri bulunmalarına rağmen irtibatlarının olmadığını söyledikleri belirtilmişti.

BAKMADAN GEÇME
Ayşe Barım hakkında iddianame hazırlandı! 30 yıla kadar hapis talep edildi
HABER

Ayşe Barım hakkında iddianame hazırlandı! 30 yıla kadar hapis talep edildi

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.