Hatay'da zeytinlik ve ormanlık yangın kontrol altına alındı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde, zeytinlik ve ormanlık alanda yangın çıktı. Haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Çıkan yangına havadan ve karadan müdahale sürerken alevlerin kontrol altına alındığı öğrenildi.

Son dönemlerde yurdun birçok noktasında yangınlar çıkarken bu yangınların bir yeniside depremin vurduğu Hatay'daki yangın oldu. Antakya ilçesindeki Alahan Mahallesi'ndeki zeytinlik ve ormanlık alandan dumanların yükseldiğini görenler durumu ilgililere bildirdi.

YANGIN KONTROL ALTINDA

İhbar üzerine bölgeye yangın söndürme helikopteri ile çok sayıda arazöz ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yangına havadan ve karadan müdahalesi sürerken alevlerin  kısa sürede yangını kontrol altına alındığı öğrenildi. Ekiplerin yangın çıkan alandaki soğutma çalışması devam ediyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...