İçişleri'nden Eren Abluka Sonbahar Kış 26 Operasyonu açıklaması: Çok sayıda mühimmat ele geçirildi

- Güncelleme:
İçişleri'nden Eren Abluka Sonbahar Kış 26 Operasyonu açıklaması: Çok sayıda mühimmat ele geçirildi

GÜNDEM Haberleri

İçişleri'nden Eren Abluka Sonbahar Kış 26 Operasyonu kapsamında Şırnak'ta çok sayıda mühimmat, el bombası ve patlayıcı ele geçirildi.

Son dakika: İçişleri'nden Eren Abluka Sonbahar Kış 26 Operasyonu kapsamında çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde, Jandarma Özel Harekat, jandarma komando timleri ve güvenlik korucu timlerinin katılımıyla nokta istihbaratına dayalı olarak başlatılan, Eren Abluka Sonbahar Kış- 26 Şehit J.Tğm. İsmail Can AKDENİZ operasyonu kapsamında, Şırnak İli Cizre İlçesi Cudi Dağı Tuşimiya Vadisi bölgesinde icra edilen arazi arama tarama faaliyetinde bir sığınak tespit edildi.

ÇOK SAYIDA MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Söz konusu sığınakta, 1 adet Zagros keskin nişancı tüfeği, 5 adet AK-47 piyade tüfeği, 15 bin 280 adet çeşitli çap ve ebatta mühimmat, 25 adet el bombası, 13 adet antitank mayını, 5 kilogram TNT patlayıcı madde, 40 adet fünye, 17 adet şarjör, 4 adet el kundağı ve 12 adet yaşam malzemesi ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler imha edilerek sığınak kullanılamaz hale getirildi.

(İHA)

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...