Isparta'da korkunç kaza: 5 ölü, 2yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Isparta'da korkunç kaza: 5 ölü, 2yaralı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı

Isparta'da bir otomobil ile bir kamyonet çarpıştı. Feci kazada otomobilde bulunan 1'i çocuk 3 kişi olay yerinde hayatını kaybederken 3 kişi ise yaralandı.

Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada 1'i çocuk 5 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

OTOMOBİL İLE KAMYONET ÇARPIŞTI

Kaza, Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Aşağıdinek köyü dört yol mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.A.E. idaresindeki otomobil ile M.D'nin kullandığı kamyonet çarpıştı. Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbarla birlikte bölgeye çok sayıda sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Isparta'da korkunç kaza: 5 ölü, 2yaralı

OLAY YERİNDE 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından otomobilde bulunan 1'i çocuk 3 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği 2'si ağır 3 kişinin de yaralandığı belirlendi. Yaralılar ekipler tarafından çevredeki hastanelere kaldırıldı. 

Öte yandan, kaza ile ilgili inceleme başlatılırken, cenazeler savcılık incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı. 

ÖLÜ SAYISI 5'E YÜKSELDİ

Şarkikaraağaç Doktor Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Semira R. ile Isparta Şehir Hastanesi'nde tedavi gören Zilan K. müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Isparta'da korkunç kaza: 5 ölü, 2yaralı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...