Son dakika haberi: Sivas'ta katliam gibi kaza! Yolcu otobüsü devrildi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı - İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı - İhlas Haber Ajansı

Sivas’ın Gürün ilçesi Yazyurdu mevkiinde İstanbul-Van seferini yapan yolcu otobüsü devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 7 yolcu öldü, 30 yolcu ise yaralandı.

Son dakika haberi: Malatya-Kayseri Karayolu Sivas’ın Gürün ilçesi Yazyurdu mevkiinde İstanbul-Van seferini yapan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen bir yolcu otobüsü devrildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

7 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 30 YARALI

Ekipler, otobüsün camlarını kırarak sıkışan yolcuları kurtardı. Kazada, ilk belirlemelere göre 1'i çocuk 4 kişi hayatını kaybetti, 30 yolcu ise yaralandı. Kaldırılan otobüsün altından ise biri çocuğa ait 3 ceset daha çıktı. Çıkartılan cesetlerle birlikte ölü sayısı 7’ye yükseldi.

Yaralılar ambulanslarla Gürün Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından durumu ağır olan yaralılar Sivas’a sevk edildi. 

Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

Son dakika haberi: Sivas'ta katliam gibi kaza! Yolcu otobüsü devrildi

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı - İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...