İstanbul'da akıl almaz olay! Önce içki ısmarladı, sonra silahla vurup dövdü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul Okmeydanı’nda bir müzikholde alkol alan adam, mekanda tanışıp masasına oturduğu kişiye içkisini ödettirince ortalık karıştı. Olay sokağa taştı, önce silahla kovaladı sonra ateş açtı. Öfkeli şahıs bununla da yetinmeyin dayak atmaya başladı. Dehşet anları kameralara saniye saniye yansıdı.

Olay, dün gece saat 04.00 sıralarında Beyoğlu Okmeydanı semti Piyelapaşa Mahallesi’nde yaşandı. Gece saatlerinde bir adam müzikhole gelip alkol almaya başladı. Daha sonra tuvalete gitti ve burada başka biri ile tanıştı ve onun masasına oturup arkadaşları ile sohbet etti.

"ALMAN USULÜ" DEDİ KABUL ETMEDİ

Müzikholde eğlenen grup, gecenin sonunda mekan kapanacağı için hesabı ödemeye gitti. Masa sahibi kasada iki arkadaşının içkisini ödedi. Masaya sonradan dahil olan şahıs kasada ücret ödemek istemedi ve “içkimi ödeyin, ben sizin masanıza geldim misafir oldum”  dedim. Masa sahibi olan adam da mekan sahibine mahçup olmamak adına parayı verdi. Hep birlikte ayrıldılar ve olanlar oldu...

SİLAHLA KOVALAYIP ATEŞ AÇTI, YETMEDİ BİR DE DÖVDÜ

Tanımadığı şahsın içki parasını ödediği için sinirlenen adam evine gidip silahını aldı. Başladı peşinden koşmaya önce ateş açtı, yakaladıktan sonra da dövmeye başladı. Olayın ardından da kayıplara karıştı. Dehşet anları ise kameralara saniye saniye yansıdı. Yaralı adam ayağı kalkıp gitti, tarafların birbirinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

BİR GÜNDE YAKALANDI

Ancak yaşanan olayla ilgili bir vatandaş tarafından kayıt altına alınan görüntüleri ihbar kabul eden savcılığın talimatı üzerine Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri çalışma başlattı. Görüntülerden yola çıkan polis ekipleri, cadde üzerindeki işyerlerinin güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı.

SUÇ DOSYASI KABARIK ÇIKTI

Yapılan çalışmalar sonucunda polis ekipleri, saldırgan şahsın emniyette 7 adet suç kaydı bulunan Harun Ö. (18) olduğunu tespit etti. Devam eden çalışmalar sonucunda saldırgan şahıs Fetihtepe Mahallesi’nde Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından 24 saat geçmeden kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınarak olayda kullandığı ruhsatsız tabanca ile birlikte emniyete götürülen şahsın burada ifadesi alındı. Ancak şahsın ateş açtığı ve darp ettiği adamın kim olduğu bulunamadı. Saldırgan şahsın olayı gerçekleştirdiğini kabul etmesi ve anlatması üzerine adli işlemleri yapıldı. Şahıs ardından da “silahlı tehdit” ve “kasten yaralamaya teşebbüs” suçlarından işlemleri yapılıp adliyeye sevk edildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...