İstanbul'da göz gözü görmüyor: FSM Köprüsü adeta gözden kayboldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İstanbul'da göz gözü görmüyor: FSM Köprüsü adeta gözden kayboldu

GÜNDEM Haberleri

İstanbul’da akşam yoğun bir şekilde etkisini gösteren sis sabah saatlerinde de etkisini gösterince dışarı çıkan vatandaşlar yoğun sis ile karşılaştı. Gözün gözü görmediği megakentte yoğun sis boğazda görüş mesafesini düşürdü. Sis nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü adeta gözden kayboldu. Köprülerin gözükmediği boğazdaki yoğun sis ise Kandilli ve Kuleli sahilinden görüntülendi.

Bu sabah pencereden bakan veya dışarı çıkan vatandaşlar gördükleri manzara karşısında şoke oldu. İstanbul’da gece yoğun bir şekilde etkisini gösteren sis sabah saatlerinde de etkili oldu. Yoğun sis nedeniyle boğazda görüş mesafesi düştü.

KÖPRÜLER GÖZDEN KAYBOLDU

Sisin etkisiyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü görünmez hale geldi. Diğer yandan TEM Otoyolu’nda da görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle sürücüler kontrollü olarak seyretti. Boğazdaki yoğun sis Kandilli ve Kuleli sahilinden görüntülendi.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...