İstanbul'u yağmur vurdu! Trafik yoğunluğu yüzde 87’yi buldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul'da gün boyu aralıksız olarak etkisini sürdüren sağanak beraberinde su taşkınlıklarını da getirdi. Akşam saatlerinde de devam eden yağmur Megakent'te trafiği durma noktasına getirdi. Özellikle iş çıkış saatinde İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 87'yi buldu.

İstanbul'da kuvvetli fırtına yerini sağanağa bıraktı. Gün boyu etkili bir şekilde devam eden yağmur vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bir çok ilçede su taşkınlıkları oldu, akşam saatlerinde ise üstüne trafik çilesi eklendi. 

İŞTEN ÇIKAN VATANDAŞLAR EVLERİNE GİDEMEDİ

İşlerinden çıkıp evlerinin yolunu tutan İstanbullular trafiğe takıldı. Yoğunluk şu sıralarda devam ederken bazı noktalarda ulaşım durma noktasına geldi. Vatandaşlar evlerine gitmekte güçlük çekerken sürücüler de zor anlar yaşadı.

TRAFİK YOĞUNLUĞU YÜZDE 87

İBB’nin verilerine göre trafik yoğunluğu yüzde 87 olarak ölçüldü. Trafiğin durma noktasına geldiği anlar ise kameraya yansıdı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...