İzmir LGBT'ye karşı yürüdü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İzmir LGBT'ye karşı yürüdü

GÜNDEM Haberleri

İzmir’de, “LGBT Dayatmasına Karşı Büyük Aile Buluşması” düzenlendi. Vatandaşlar, “aile medeniyetin temeli”, “aileye savaş açanlara geçit vermeyiz” diye haykırdı.

HABER MERKEZİ

İzmir’de sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla kurulan İzmir Büyük Aile Platformu “LGBT Dayatmasına Karşı Büyük Aile Buluşması” düzenledi. Konak Meydanı’ndaki buluşmada toplanan kalabalık, ellerinde Türk bayrakları ile “aile medeniyetimizin temeli”, “kulak ver bu sese aile hedefte”, “aileye savaş açanlara geçit vermeyeceğiz” yazılı dövizler taşıdı.

İzmir Büyük Aile Platformu Başkanı ve Cumhuriyet Kadınları Derneği (CKD) Genel Başkan Yardımcısı Nuriye Kadan, siyasi görüş, inanç, köken ayrımı gözetmeden tek yumruk olduklarını, çocuklar için yola çıktıklarını belirtti. LGBT ideolojisinin bir dayatma hâlini aldığını kaydeden Kadan, bu hareketi insan hakkı sananların yanıldığını ifade ederek “Cinsiyetsizlik rotasını çağdaşlık sananlar yanılıyor. 2-3 yaşındaki çocukların cinsiyetiyle oynamak istismardır. Aile bozulursa toplumun bozulacağının bilincindeyiz” diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...