İzmir'de dehşet veren patlama! Tekne alev topuna döndü, iki kişi son anda kurtuldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İzmir'de dehşet veren patlama! Tekne alev topuna döndü, iki kişi son anda kurtuldu

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İzmir'de değeri 3 milyon TL olan teknede dehşet veren bir patlama meydana geldi. Tekne, bir anda alevler içinde kaldı.

İzmir'de dehşet veren patlama... Değeri 3 milyon TL olan tekne patlama sonrasında alevler içinde kaldı. Tekne alev topuna dönerken, vücutlarında yanıklar oluşan tekne sahibi ile arkadaşı denize atladı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı.

TEKNE ALEV TOPUNA DÖNDÜ

Olay, saat 16.30 sıralarında Urla ilçesi İskele Limanı'nda meydana geldi. Arızalı olduğu ileri sürülen 3 milyon lira değerindeki teknede henüz belirlenemeyen bir sebeple patlama meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye deniz polisi, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

İzmir'de dehşet veren patlama! Tekne alev topuna döndü, iki kişi son anda kurtuldu - 1. Resim

Polyester tekne alevlere teslim olurken, gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Ekiplerin çabası yetersiz kalırken, tekne battı. Yangın esnasında çıkan kara dumanlar ise gökyüzünü kapladı. Korku dolu anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

DENİZE ATLAYARAK HAYATLARINI KURTARDILAR

Tekne patlama sonrası alev topuna dönerken, bu esnada teknenin üzerinde bulunan tekne sahibi İ.S. ile arkadaşı T.T. canlarını denize atlayarak kurtardı. İzmir'de dehşet veren patlama! Tekne alev topuna döndü, iki kişi son anda kurtuldu - 2. ResimDenize atlayan tekne sahibi ile arkadaşının vücutlarında yanıklar oluştu. Çevredeki vatandaşların yardımıyla denizden çıkarılan 2 kişi, ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldığı öğrenildi.

Yangının çıkış sebebiyle ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...