Kadınlara çirkin saldırı: Yangın tüpü sıkıp, sosyal medyada paylaştılar!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kadınlara çirkin saldırı: Yangın tüpü sıkıp, sosyal medyada paylaştılar!

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da kaldırımda bekleyen üç kadına yanlarından geçen otomobildeki şahıslar yangın tüpüyle saldırı. Kadınların, yaşanan çirkin olayı kamera kaydına alıp paylaşan şahıslardan henüz şikayetçi olmadıkları öğrenildi.

İstanbul'da kaldırımda bekleyen 3 kadına, otomobiliyle yanlarından geçen şahıslar tarafından çirkin bir saldırı gerçekleşti.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Fatih Çapa’da otomobilde seyir halinde olan 3 şahıs, kaldırımda bekleyen kadınlara “Çalışıyor musun?” dedikten sonra yangın tüpü sıkarak saldırdı. Şahıslar o anları sosyal medya hesaplarından, “Semti böceklerden arındırıyoruz” notuyla paylaştı

Olay, dün akşam saatlerinde Fatih Çapa’da bir cadde üzerinde meydana geldi. Otomobilde seyir halinde ilerleyen üç şahıs, kaldırımda bekleyen kadınların üzerine yangın tüpü sıkarak saldırdı. Şahıslar, yanlarına aldıkları yangın tüpüyle önce kadınların yanına yanaştı.

Kadınlara çirkin saldırı: Yangın tüpü sıkıp, sosyal medyada paylaştılar!

YANGIN TÜPÜYLE SALDIRDI

Sonrasında ise kadınlara ‘Çalışıyor musunuz?’ sorusunu yöneltmesinin ardından yangın tüpü sıkarak saldırıya geçti. Bir anda yangın tüpü sıkılmasıyla şoka uğrayan kadınlar nereye kaçacaklarını bilemedi. Yaşanan olayın ardından üç şahıs gülerek araçla yollarına devam etti. O anları sosyal medya hesaplarından, “Semti böceklerden arındırıyoruz” notuyla paylaştılar. Kadınların olayla ilgili şikayetçi olmadıkları öğrenildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...