Kağıthane’de dehşet! Seyir halindeki otomobile 17 el ateş ettiler, genç başından vuruldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Kağıthane’de dehşet! Seyir halindeki otomobile 17 el ateş ettiler, genç başından vuruldu

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kağıthane’de otomobiliyle seyir halinde olan 22 yaşındaki genç, cadde üzerinde silahlı saldırıya uğrayarak başından vuruldu. Otomobile 17 el ateş edilirken, çevrede park halindeki 2 otomobile ve doğalgaz kutusuna da kurşunlar isabet etti. Saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı. 

Kağıthane’de saat 05.30 sıralarında Hürriyet Mahallesi Dr. Cemil Bengü Caddesi’nde meydana gelen olayda İddiaya göre, 22 yaşındaki Fırat Öncü, 34 HLZ 789 plakalı otomobille cadde üzerinde seyir etmeye başladı. Genç sürücü son duraklara geldiği esnada kaldırımda bekleyen iki şahsın silahlı saldırısına uğradı. Genç saldırıdan kaçmaya çalıştı ancak arkasından 17 el ateş edilince başından vuruldu. Araç ise park halindeki iki araca çarparak güçlükle durabildi. Mahallesinin silah seslerini duyarak dışarıya çıktığı olayda saldırganlar da koşarak olay yerinden kaçtı.

17 EL ATEŞ AÇTILAR BAŞINDAN VURULDU, DURUMU AĞIR

Öte yandan, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Vatandaşlar tarafından otomobilden çıkarıldığı öğrenildi Öncü, olay yerine gelen ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan gencin ameliyata alındığı öğrenildi.

ÇEVREDEKİ ARAÇ VE DOĞALGAZ KUTUSUNA DA KURŞUN İSABET ETTİ

Diğer yandan çevrede güvenlik önlemi alan polis, otomobilde bir süre inceleme yaptı. Otomobilde ruhsatı başkasının üzerine olan bir tabanca ele geçirilirken, kurşunlardan bazılarının iki otomobil ile bir doğalgaz kutusuna isabet ettiği belirlendi.
Polis, kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...