Kastamonu'da çöpe atılan bebekle ilgili 16 yaşındaki kız gözaltına alındı!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Kastamonu'da çöpe atılan bebekle ilgili 16 yaşındaki kız gözaltına alındı!

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı

Kastamonu’da dün çöp konteynerinin yanında poşete sarılı halde yeni doğmuş bir erkek bebek bulundu. Polis ekipleri yapmış oldukları incelemenin arından olayla ilgili 16 yaşındaki bir kızı gözaltına aldı.

Kan donduran olay dün akşam saatlerinde Kastamonu’da yaşandı. Çöp konteynerinde gelen bebek sesini duyan vatandaşlar daha da yaklaşınca gördükleri karşısında şaşkına döndü. Yeni doğmuş bebeği çöplerin yanında poşete sarılı halde görenler durumu anında yetkililere haber verdi. 

BEBEK ENTÜBE EDİLDİ

Sağlık ekipleri tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan bebek, yeni doğan yoğum bakım ünitesinde entübe edildi. Durumunun kötüleşmesi üzerine erkek bebek, Ankara Etlik Şehir Hastanesine sevk edildi.

16 YAŞINDAKİ KIZ GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri, yaptıkları incelemeler sonucunda çöpte bulunan bebeğin annesi olduğunu değerlendirdikleri 16 yaşındaki bir kızı gözaltına aldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı - Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...