Köfteci Yusuf'ta can pazarı! Tavan çöktü, çok sayıda yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ünlü restoran zinciri Köfteci Yusuf'un Afyonkarahisar’daki şubesinde asma tavan çöktü. Müşteri dolu restoranda can pazarı yaşandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip gelirken yaralanan 11 kişi ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Korkunç olay Köfteci Yusuf'un Afyonkarahisar- İzmir karayolu Akören beldesi girişindeki şubesinde yaşandı. Türkiye’de çok sayıda şubesi bulunan restoranın asma tavanı bilinmeyen bir nedenden dolayı çöktü.

RESTORAN MÜŞTERİ DOLUYDU

Feci olay esnasında restoranda çok sayıda müşteri bulunuyordu. Yaşanan göçükte müşterilerin bazıları tavan parçalarının altında kaldı. Vatandaşlar durumu hemen yetkililere haber verdi. İhbar üzerine adrese çok sayıda ekip sevk edildi.

CAN PAZARI YAŞANDI

Öken tavanın altında kalan 11 kişi yaralandı. Adrese gelen sağlıkçılar ilk müdahalesini yaptığı yaralıları hızlıca hastaneye kaldırdı. 

ŞUBE TAMAMEN KAPATILDI

Olayın ardından zincir restoranın şubesi tamamen kapatıldı. Jandarma ekiplerinin olay yerine incelemeleri sürerken tavanın nasıl çöktüğüyle ilgilide itfaiye ekipleri de detaylı bir çalışma yaptı.

Olay yerinden çekilen fotoğraflar ise yaşanan dehşeti gözler önüne serdi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...