Komşuların gürültü kavgasında kan aktı, yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ankara'da iki komşu gürültü meselesi yüzünden birbirine girdi. Olay büyüdü taraflardan birinin arkadaşı elinde tüfekle kavga ettiği adamı vurmak istedi. Kazara kendi arkadaşını vurup kardeşi de dahil olmak üzere 3 kişiyi yaraladı...

Ankara'da komşular gürültü yüzünden kavga etti. Ortalık savaş alanına döndü, bir kişi eline aldığı silahla dehşet saçtı. Olayda 3 kişi yaralanırken zanlı kayıplara karıştı, kavga anları cep telefonu kamerasına da yansıdı. 

KAVGAYA MÜDAHİL OLDU, KENDİ ARKADAŞINI VURDU

Olay, Mamak ilçesine bağlı Yeşilbayır Mahallesi’nde yaşandı. Gürültü sebebi ile aralarında bir süredir sorun olan A.B. ve H.Ö. kendi aralarında tartışmaya başladı. O esnada A.B.’nin arkadaşı şahıs, H.Ö.’ye tüfekle ateş etmek isterken, yanlışlıkla kendi arkadaşı vurdu.  Ardından olay yerine gelen H.Ö.’nün kız kardeşi D.Ö. ve arkadaşı H.A.’yı da yaraladı.

ZANLI KAYIPLARA KARIŞTI

Yaralılar olayın ardından hastaneye kaldırıldı. Kimliği belirsiz şüphelinin olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre polis ekipleri şahsı yakalamak üzerine çalışmalarını sürdürüyor.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...