Komşusuna kurşun yağdıran polis tutuklandı! Dehşet anı kamerada

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Mersin'de oturduğu apartmanda tartıştığı komşusuna kurşun yağdıran polis gözaltına alınmıştı. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen adam tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Korkunç olay önceki akşam Merkez Toroslar İlçesi Korukent Mahallesi'ndeki bir sitede yaşandı. 45 yaşındaki R.K., binaya girdikten sonra arkasında gelen polis memuru olan komşusu B.A.'nın hakaretlerini duydu. Bunun üzerine çıkan tartışmada ikili kavga etti.

KOMŞUSUNA KURŞUN YAĞDIRDI

O sırada binanın kapısına doğru çıkan B.A. belindeki tabancayı çekerek peş peşe ateş etti. Olayda R.K. her iki ayağı ile karın ve sırtından yaralandı. Yaralı çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine sevk edilen ambulansla Mersin Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

TUTUKLANDI

Şüpheli ise bölgeye sevk edilen çok sayıda polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Emniyette ifadesi alınan şüpheli, adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şüpheli B.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DEHŞET ANI SANİYE SANİYE KAMERADA

Yaşanan olay ise sitenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, şüphelinin önce el hareketleri yaparak bir şeyler söylemesi daha sonra ikilinin kavga anları yer aldı. Bir kişinin kavgayı ayırmaya çalıştığı anlarda polisin silahını çekerek peş peşe ateş etmesi ve dışarı çıkıp silahını tekrar doldurması da kaydedildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...