Kurum’un kampanyasında yeni aşama! ‘Eşsiz İstanbul’ için yeni projeler yolda

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kurum’un kampanyasında yeni aşama! ‘Eşsiz İstanbul’ için  yeni projeler yolda

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum’un kampanyasının üçüncü ayağı olan ‘Eşsiz İstanbul’ başlığı altında yeni vaatler açıklanacak.

YÜCEL KAYAOĞLU'NUN HABERİ

Kurum, kampanyasını ‘Risksiz İstanbul’, ‘Çilesiz İstanbul’ ve ‘Eşsiz İstanbul’ olmak üzere üç farklı aşamada yürütüyor. Geçtiğimiz günlerde ‘Risksiz İstanbul’ başlığı altında İstanbul’un yapı stokunun dönüşümü, sosyal konutlar ve depreme hazırlık konusundaki vaatlerini açıklayan Kurum, bir sonraki aşamada ‘Çilesiz İstanbul’ başlığı ile trafik probleminin çözümüne yönelik projelerinin detaylarını ilan edecek. Kurum’un kampanyasının son aşamasını ise ‘Eşsiz İstanbul’ başlığı oluşturacak.

Önümüzdeki günlerde açıklanacak ‘Eşsiz İstanbul’ vaatleri arasında, kültür-sanat projelerinin yanı sıra, İstanbul’un dünyanın sayılı turizm merkezlerinden biri hâline getirilecek projeler ile sosyal politikalar başlığı altında toplumun farklı kesimlerini ilgilendiren yeni uygulamalar kamuoyuna duyurulacak.

Kurum’un kampanyasının ‘Eşsiz İstanbul’ ayağı için, sanatçılar, sporcular, akademisyenler ve ekonomistlerden de destek alındı. Yapılan hazırlıklar arasında, İstanbul’un ‘Ekonomide öncü şehir’ olmasına yönelik projelere yer verilecek. Yine, sosyal yardım projeleri, yarı zamanlı iş imkânı ile saatte 200 lira gelir elde edilmesi, öğrenci evlerine doğalgaz desteği, memleketlerine gitmek isteyen öğrencilere ulaşım desteği, engelli istihdamının artırılması, iş garantili zanaatkâr eğitimi gibi başlıklarda, İstanbul’da uygulanacak sosyal politika projelerinin ayrıntıları açıklanacak. 

Tarihî yarımadanın yenileme ve güçlendirme çalışmalarının detayları da paylaşılacak.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...