Malatya'da torbacılara operasyon: 14 kişi tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Malatya'da torbacılara operasyon: 14 kişi tutuklandı

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Yurt genelinde düzenlenen çalışmalarla torbacılara geçit verilmiyor. Malatya'da zehir tacirlerine kent genelinde uyuşturucu operasyonları düzenlendi. Operasyonda yakalanan 14 şüpheli tutuklandı.

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında operasyonlar sürüyor. Malatya'da düzenlenen çalışmalar ile torbacılara darbe vuruldu. İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 15-22 Kasım'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlar düzenlendi.

Operasyonlarda çeşitli uyuşturucu maddeler, tüfek, tabanca, 75 mermi, 3 hassas terazi ve 12 bin 640 TL ele geçirildi, 14 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklandı. Bu arada, aynı suçlardan aranan 10 firari hükümlü de yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...