Mehmetçik'ten Metina'da teröre 'pençe'! 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mehmetçik'ten Metina'da teröre 'pençe'! 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesindeki Metina’da tespit edilen 5 PKK’lı terörist, düzenlenen hava harekâtları ile etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.

Hain  teröre geçit vermeyen kahraman Mehmetçik hem yurt içinde hem de sınır ötesinde sürdürülen operasyonlarla teröristlere saklandıkları yerleri dar ediyor. Ardı ardına darbeler vurulan hain terör örgütü PKK'ya bir darbe de Irak'taki Metina bölgesinde havadan vuruldu.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesindeki Metina'ya hava harekatı düzenlendiğini duyurdu. Yapılan operasyonda, 5 terörist etkisiz hale getirildiği ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlara kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1682645967202312192

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Menaf Özkaya 22 Temmuz 2023 10:04

Bu ormanı yakan pkklileri ellerinden ayaklarından bağlayın o yangının içine atın nasıl o canlılar yanıyorsa bu katilerde öğle yapsınlar

Sonraki Haber Yükleniyor...