Milyonlarca lira ödedikleri evin manzarası görenleri şaşkına çevirdi!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Milyonlarca lira ödedikleri evin manzarası görenleri şaşkına çevirdi!

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Görüntüler Adana'dan geldi. Bilinçsiz kentleşme yüzünden milyonluk dairelerin önü hayvan otlama alanına çevirdi. Tonla para ödeyen ev sahipleri durumdan şikayetçi oldu.

Adana'nın Merkez Sarıçam ilçesinde son yıllardan peş peşe dikilen binalar dikkat çekiyor. Bilinçsiz bir şekilde yapılan bu kentleşme sorunları da beraberinde getiriyor. 

Milyonlarca lira ödedikleri evin manzarası görenleri şaşkına çevirdi! - 1. Resim

LÜKS SİTELERİN ÖNÜNDE HAYVAN OTLATIYORLAR

Apartman dairelerinin önü genelde tarla olduğu için koyun ve keçi sahipleri de hayvanlarını otlatmak için bu alanları tercih ediyor. 
Yeni Adana Stadyumu’nun da yapıldığı ilçeye bağlı Çarkıpare Mahallesi’nde hem bozuk yollar hem de tarlalar nedeniyle milyon liraya satılan evlerin önü adeta otlağa döndü.

HAYVANLAR BAŞKA YERE GİTSİN!

Çevrede oturan vatandaşlar ise duruma tepki gösterip ilçe belediyesinin biran önce yollarını yapmasını, boş tarlaların da sadece ekim için kullanılmasını, hayvan otlatmalarının başka yerde yapılmasını istedi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...