Murat Kurum'dan, DEM Parti'nin ayrı aday çıkarma kararına ilk yorum

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Murat Kurum'dan, DEM Parti'nin ayrı aday çıkarma kararına ilk yorum

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İBB adayı Murat Kurum, DEM Parti'nin ittifak kapılarını kapatıp İstanbul'da ayrı aday çıkarma kararı almasını değerlendirdi. Kurum, "Biz kim kimle ittifak halinde, ilgilenmiyoruz. İstanbullu bütün kardeşlerimizin oyuna talibiz" dedi.

 
DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin, "İstanbul seçimlerine kendi adaylarımızla girmeye karar verdik. İlgili kurullarımız aday belirleme çalışmalarına başladı. 9 Şubat'a kadar hem İstanbul hem de diğer kentlerde aday göstereceğimiz yerleri ve adayların isimlerini paylaşacağız." dedi.

"İLGİLENMİYORUZ"

Bugün Çekmeköy'de bir programa katılan İBB adayı Murat Kurum'a DEM Parti'nin ayrı aday çıkarma kararı soruldu. Kurum bu soruya "Biz kim kimle ittifak halinde, ilgilenmiyoruz. İstanbullu bütün kardeşlerimizin oyuna talibiz" cevabını verdi.

İSTANBUL İÇİN KIYASIYA YARIŞACAKLAR

31 Mart yerel seçimlerinde Kurum'la birlikte, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İyi Parti adayı Buğra Kavuncu, Saadet Partisi adayı Birol Aydın, bağımsız aday Taylan Yıldız, Vatan Partisi adayı İbrahim Okan Özkan ile Yeniden Refah Partisi ve DEM Parti adayları yarışacak.

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...