Müslüme'yi bulan çoban ilk kez konuştu: 'Kıyafetleri üzerinde değildi'

Müslüme'yi bulan çoban ilk kez konuştu: 'Kıyafetleri üzerinde değildi'

GÜNDEM Haberleri

Mersin’de kaybolan Yörük kızı 3 yaşındaki Müslüme’nin cansız bedenini 10 gün sonra bulan çoban ilk kez konuştu. Kadın çoban korkunç ayrıntıyı verdi, “Kıyafetleri üzerinde değildi. Bir çocuğun buraya yürümesi çok zor.”

Mersin’in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedeni bulunan Müslüme ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 10 gündür aranan Müslüme’nin cesedini bulan 40-45 yaşlarında kadın çoban ilk kez konuştu.  İsminin Ayşe Bacak olduğu öğrenilen çoban kadın, programda dehşete düşüren açıklamalar yaptı. Bacak, “Kıyafetleri üzerinde değildi. Bir çocuğun buraya yürümesi çok zor.” dedi.

Müslüme'yi bulan çoban ilk kez konuştu: 'Kıyafetleri üzerinde değildi'

NE OLDU?

Mersin’in Gülnar ilçesinde 10 Kasım günü kaybolanve en son çadırının önünde oynarken görülen 3 yaşındaki Yörük kızı Müslüme Yağal’ın ailesinin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda jandarma, itfaiye, AFAD ve AKUT ekipleri sevk edildi. Müslüme’nin kaybolduğu çadırın 25 kilometrelik çevresinde hem havadan hem karadan tarandı.

Müslüme'yi bulan çoban ilk kez konuştu: 'Kıyafetleri üzerinde değildi'

Müslüme’nin babası Mehmet Yağal’ın “Husumetlilerimiz var” açıklamasında polis ekipleri tarafından değerlendirdi. Arama çalışmalarının 10’uncu gününde kötü haber geldi. Müslüme’nin cansız bedeni 7 kilometre mesafedeki çalılıkların arasında bulundu. Müslüme’nin cansız bedeni otopsi işlemleri için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Birime götürüldü.

Müslüme'yi bulan çoban ilk kez konuştu: 'Kıyafetleri üzerinde değildi'Soruşturma kapsamında baba Mehmet anne Selvi ağabeyleri, anneanne Müslüme Yağal, 2 halası ifadeleri alınmak üzere Gülnar İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Anneanne Müslüme Yağal serbest bırakılırken Müslüme’nin ailesinin gece boyu bilgi ve görgülerine yönelik ifadeleri alınmaya devam etti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...