Nefes borusuna şeker kaçan çocuğu fırıncı kurtardı!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kocaeli'de ekmek almak için annesi ile birlikte fırına giden küçük çocuk herkesin gözü önünde fenalaştı. Boğazına şeker kaçtığı öğrenilen çocuğu fırıncı kurtardı, o anlar iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, 8 Mart Cumartesi günü Esentepe Mahallesi Ağadadere Caddesi'ndeki bir fırında yaşandı. Çocuk annesi ile birlikte fırına geldi. Anne ekmek alırken oğlu ise fenalaşmaya başladı. Evladının can çekiştiğini fark eden kadın paniğe kapıldı, fırın sahibinden aldığı suyu oğluna içirdi ama işe yaramadı...

Nefes borusuna şeker kaçan çocuğu fırıncı kurtardı! - 1. Resim

FIRINCI HAYATINI KURTARDI

Fırıncı Recep İslam, hızla çocuğa doğru koştu ve Heimlich manevrası uygulayarak küçük çocuğun nefes borusuna takılan şekeri çıkardı. 

Nefes borusuna şeker kaçan çocuğu fırıncı kurtardı! - 2. Resim

KORKU DOLU ANLAR KAMERADA

Öte yandan, nefes borusuna şeker kaçan çocuğun ölümden döndüğü anlar fırının güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Nefes borusuna şeker kaçan çocuğu fırıncı kurtardı! - 3. Resim

"ÇOCUĞUN BOĞULDUĞUNU GÖRDÜM"

Yaşananları anlatan Recep İslam, "Akşam saatlerinde fırına hanımefendi ile çocuğu geldi. Ekmeğini verdiğim sırada kadın benden su istedi. Suyu çocuğa içirmeye çalıştı, ardından ekmeğini verdim. Kadın hızlı hızlı hareket etmeye başladı. Çocuğun boğulduğunu, nefes alamadığını gördüm. Çocuğun yanına gittim. Heimlich manevrasıyla çocuğu hayatta tutmaya çalıştım. Çok şükür başardım. Boğazına şeker kaçmış, onu çıkardım. Heimlich manevrasının herhangi bir eğitimini almamıştım ama videolarına bakmıştım. Tüm vatandaşlarımızın öğrenmesi bilmesi gerekiyor" dedi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...