Sancaktepe'de kaybolan 7,9 ve 11 yaşındaki kardeşlerden haber alınamıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

İstanbul Sancaktepe'de sokakta oyun oynarken kayıplara karışan 7, 9 ve 11 yaşlarındaki 3 erkek kardeşten 30 saati aşkın süredir haber alınamıyor. Ekipler ve mahalleli seferber olurken, kardeşlerin güvenlik kamera tarafından kaydedilen son görüntüleri de ortaya çıktı.

İstanbul Sancaktepe'de sokakta oyun oynayan 7 yaşındaki Berat, 9 yaşındaki Baran ve 11 yaşındaki Batuhan Sağın kardeşler kayıplara karıştı. Dün akşam saatlerinden bu yana (yaklaşık 30 saattir) haber alınamayan kardeşler her yerde aranıyor.

Çocukların ailesinin kayıp başvurusunda bulunması üzerine Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri bölgede arama çalışması başlatırken, ailenin yakınları ve mahalle sakinleri de kayıp çocukları bulabilmek için seferber oldu.

Kardeşlerin güvenlik kamerasınca kaydedilen son görüntülerinde ise evlerinin önünden koşarak hızla geçtikleri görülüyor.

"GÖREN, DUYAN HİÇ KİMSE YOK"

Baba Ayvaz Sağın, 3 çocuğunun dün saat 17.30 sıralarında kaybolduğunu ifade ederek, ''Kamera görüntüsünde 3'ü beraber aşağılara doğru gidiyorlar. O saatten sonra bulamadık. Hiçbir iz de yok. Arıyoruz ama gören, duyan hiç kimse yok. Şüphelendiğim hiçbir şey yok. Herkes sabahtan beri arıyor. Biri görüp benzetse 'Gördüler, benzettiler' diyeceğiz ama öyle arayan da olmadı'' diye konuştu.

Çocuklar okula gitmedikleri için telefonla arayan müdüre de durumu ilettiklerini kaydeden Sağın, ''Muhtarların hepsine bilgi verdik. Şu an 30 saati geçti ama bir sonuç alamadık. İnşallah buluruz, tek umudumuz bu'' dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ahmet Doğan 4 Ekim 2023 23:22

Allah bu yavruların anne babasına sabır versin

Sonraki Haber Yükleniyor...