Son dakika! Sancaktepe'de kaybolan kardeşlerden acı haber

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Son dakika! Sancaktepe'de kaybolan kardeşlerden acı haber

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Sancaktepe'de önceki gün kaybolan 3 kardeşten acı haber geldi. Kardeşlerin cesetleri evin yakınında bulunan bir inşaatın yağmur suyu dolu temelinde bulundu.

İstanbul Sancaktepe'de önceki gün kaybolan 3 kardeşten yürek yakan haber geldi. 7 yaşındaki Berat, 9 yaşındaki Baran ve 11 yaşındaki Batuhan Sağın'ın cesetleri evin yakınında bulunan bir inşaatın yağmur suyu dolu temelinde bulundu.

Hilal Mahallesi Gülpembe Sokak'taki bir inşaatın görevlisi, inşaatın yağmur suyuyla dolu temelinde çocuk cesedi görünce durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler 3 kardeşin cansız bedeniyle karşılaştı.

Yağmur sularının tahliye edilmesi sonucu çocukların cesedi buradan çıkarıldı. Yapılan incelemede cesetlerin, önceki gün kaybolan Berat, Baran ve Batuhan Sağın kardelkerin olduğu tespit edildi. Çocukların cesetleri otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Ekipler çalışmalarını yürütürken acı haberi alan aile üyeleri de olay yerine geldi. 

Kardeşlerin güvenlik kamerasınca kaydedilen son görüntülerinde, evlerinin önünden koşarak hızla geçtikleri görülüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...