Şehirleri kana bulayacaklardı! Afrin'de 2 canlı bomba terörist yakalandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Şehirleri kana bulayacaklardı! Afrin'de 2 canlı bomba terörist yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Son dakika... Afrin'de canlı bomba eylemi hazırlığındaki Suriye uyruklu 2 PKK/YPG'li terörist, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Dairesi Başkanlığı koordinasyonundaki operasyonla yakalandı.

Emniyet ekiplerinin 18 Mayıs'da Afrin Eşrefiye Mahallesi'nde yakaladığı canlı bomba hazırlığındaki Suriye uyruklu 2 kadın teröristin ardından, yarım kalan eylemi tamamlamak üzere örgüt tarafından eğitilerek Afrine gönderilen L.T. ve A.Ş. isimli Suriye uyruklu 2 erkek terörist daha aylar süren takibin ardından yakalanarak gözaltına alındı.

7 AY ÖNCE YARIM KALAN EYLEMİ TAMAMLAYACAKLARDI...

Afrin merkezde bugün gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan Suriye uyruklu 2 erkek örgüt mensubunun ifade işlemlerine devam edildiği öğrenildi.

ŞEHİRLERİ KANA BULAYACAKLARDI!

Emniyet birimleri 18 Mayıs'ta Afrin Eşrefiye Mahallesi'nde canlı bomba eylemi hazırlığındaki M.E.S. ve K.H. isimli Suriye uyruklu 2 kadın teröristi, üzerlerinde yaklaşık 5 kilogram 600 gram bilye ile güçlendirilmiş patlayıcı, 4 elektrikli fünye ve 2 uzaktan kumandalı devre ile yakalamıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...