Selçuk Bayraktar'ın annesi ne mezunu, mesleği ne? Canan Bayraktar yazılım mı biliyor, Assembly nereden öğrendi?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Selçuk Bayraktar'ın annesi ne mezunu, mesleği ne? Canan Bayraktar yazılım mı biliyor, Assembly nereden öğrendi?

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Selçuk Bayraktar'ın annesi mesleği ne, eğitimi ne üzerine, ne mezunu? | Selçuk Bayraktar’ın "Annem biz doğmadan önce Assembly, makine dilinde program yazıyormuş." sözleri üzerine Selçuk Bayraktar'ın annesi kim, ne mezunu, mesleği ne merak edildi. Selçuk Bayraktar’ın annesi Canan Bayraktar’ın mesleği, eğitimi merak ediliyor. İşte, Canan Bayraktar yazılım mı biliyor, Assembly nereden öğrendi? Detaylar…

Selçuk Bayraktar'ın annesinin mesleği ne? Selçuk Bayraktar’ın annesi Canan Bayraktar’ın mesleği, eğitimi merak ediliyor. İşte, Canan Bayraktar yazılım mı biliyor, Assembly nereden öğrendi? Detaylar haberimizde…

SELÇUK BAYRAKTAR’IN ANNESİNİN MESLEĞİ VE EĞİTİMİ

Selçuk Bayraktar’ın annesinin adı Canan Bayraktar’dır. İstanbul’da doğan Canan Bayraktar, 1971 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. Türkiye Sınai Kalkınma Bankası’nda çalıştı. Türkiye’nin ilk kadın bilgisayar programcıları arasında yer aldı. 1977 yılında Özdemir Bayraktar’la evlendi. Bu evlilikten Haluk, Selçuk ve Ahmet adında 3 çocuğu oldu.

“Oğullarım, bu geliştirdiğimiz teknolojiyi, her türlü engellemelere, entrika ve yıldırma politikalarına rağmen, Türk ordusunun şerefli evlatlarının hizmetine sunmamanız halinde sizleri başarısız addedeceğimin bilinmesini, süt hakkım olarak niyaz ediyorum" nasihati ile oğullarını destekleyen ve güç veren Canan Bayraktar halen Baykar Finans Grubu Başkanı (CFO) olarak görev yapmaktadır.

Selçuk Bayraktar'ın annesi ne mezunu, mesleği ne? Canan Bayraktar yazılım mı biliyor, Assembly nereden öğrendi?

SELÇUK BAYRAKTAR KİMDİR?

Selçuk Bayraktar 7 Ekim 1979, İstanbul doğumlu, Türk mühendistir. Türkiye'nin yerli üretim S/İHA sistemi Baykar Bayraktar TB2 ve ilk milli insansız savaş uçağı prototipi Bayraktar Kızılelma'nın mimarı, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı / Teknoloji Lideri (CTO) ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti başkanıdır.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...