Silivri'de zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var: Aralarında cezaevi personellerini taşıyan servis de bulunuyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Silivri'de zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var: Aralarında cezaevi personellerini taşıyan servis de bulunuyor

GÜNDEM Haberleri

Silivri'de, aralarında cezaevi personelini taşıyan bir servis aracının da bulunduğu zincirleme kaza meydana geldi. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, 27 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Silivri'de akşam saat 17.00 sularında zincirleme kaza meydana geldi. D-100 Kara yolu Edirne yönünde cezaevi personelini taşıyan servis aracı, kontrolden çıkıp önündeki 5 araca çarptı.

Feci kaza sonrası can pazarı yaşandı. Bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler yaralanan 28 kişi ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırdı. Yaralılardan birinin durumu ağır olarak açıklandı. 

ÖNÜNE GELENİ BİÇTİ

Kazaya şahit olan Özgür Kabadayı "Yukarından hızlı bir şekilde gelen cezaevi personelini taşıyan servis aracı, önce bir tıra çarptı daha sonra diğer araçlara çarparak en son bir kamyonete vurup devrildi. Kamyonetin altında bir kişi kalmıştı onu da çıkarttık" dedi. 

Bu arada, uzun süredir kapalı olan yol, araçların kaldırılması ile yeniden trafiğe açıldı.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...