Silivri'de 6 kişinin öldüğü kazanın sebebi belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Silivri'de seyir halindeki hafriyat kamyonu, iki otomobilin üzerine devrildi. Kazada 2'si çocuk 6 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Katliam gibi kazanın sebebi ise belli oldu. Kamyonun, lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıktığı belirlendi.

Silivri TEM Otoyolu İstanbul istikameti Gazitepe mevkiinde saat 15.30 sıralarında feci bir kaza gerçekleşti. Edirne istikametinde ilerleyen Mustafa İ. yönetimindeki tır, kontrolden çıkarak, İpek İkto Bahadır ve Mesut Uçarkuş'un kullandığı iki otomobilin üzerine devrildi.

ARAÇLARIN İÇİNDE EZİLDİLER

Can pazarının yaşandığı bölgeye çok sayıda polis, jandarma, itfaiyeve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, sürücüler Bahadır ve Uçarkuş ile araçlarda yolcu olarak bulunan Suriyeli Elmas Tamer, Ivan Bilal isimlik çocuklarla kimliği tespit edilemeyen 2 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. 

KAZANIN SEBEBİ: LASTİK

Yaralanan Erkan A. ile Muhammet C. ambulansla hastaneye kaldırıldı. İkilinin tedavisi sürerken kazanın gerçekleşme sebebi de lastik çıktı. Kamyonun lastiğinin patlaması sonucu devrildiği belirlendi. Bir süre kapanan TEM Otoyolu kaza yapan araçların kaldırılmasıyla yeniden trafiğe açıldı.

(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...