Sürücü düğüne daldı, davetliler etrafa savruldu! Korkunç kaza anbean kamerada

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

Hindistan'da aşırı hız yapan alkollü bir sürücü, gelin evinin yakınlarında damadı bekleyen kalabalığın arasında daldı. 3 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda kişinin yaralandığı korkunç kaza, o esnada kayıtta olan düğün kamerasına yansıdı.

Hindistan'ın Berhampur kentinde yapılan bir düğünde akıllara durgunluk veren bir kaza yaşandı. Gelin evinin yakınlarında hız yapan alkollü bir sürücü, kullandığı SUV tipi aracıyla düğüne daldı. Kazada Reddy ailesinden 11, 21 ve 23 yaşlarındaki 3 kişi hayatını kaybederken 15 kişi yaralandı.

POLİS YARALILARI KURTARDI

Gopalpur karakolundan sorumlu bir müfettiş, kazaya dair yaptığı açıklamada "Çoğu gelin tarafından olmak üzere yaklaşık 50 kişi yol kenarında damadı beklerken talihsizlik meydana geldi" dedi. Olay yerine gelen polis, çevredekilerin yardımıyla yaralıları kurtardı. Yaralıların arasında iki kameraman da bulunduğu belirtildi.

Kazanın ardından aracın içinde bulunanların bir kısmı ve sürücü olay yerinden kaçtı. Kaçmaya çalışan bir kişi de etraftakiler tarafından yakalanıp polise teslim edildi. Sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

KAZA ANI ANBEAN KAYDEDİLDİ

Kaza anı ise düğün kamerası tarafından anbean kaydedildi. Kameraya poz veren davetliler, aracın çarpmasıyla etrafa savruldu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...