Sır perdesini ‘kırık ayna’ araladı

- Güncelleme:
Sır perdesini ‘kırık ayna’ araladı

GÜNDEM Haberleri

Mersin’in Tarsus ilçesinde kırılan araç aynası olayı kazayı aydınlattı. Bir kadına çarparak ölümüne neden olan sürücü kırık aynadan tespit edildi.  

Mersin'de ölümlü kazaya karışan sürücü, aracının kırılan aynasından yakalandı. Alınan bilgiye göre, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayan E.K, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda aracıyla seyir halindeyken Tarsus ilçesi Berdan Viyadüğü mevkiine geldiğinde yolda fark ettiği cesedi ezmemek için bariyerlere çarptığını bildirdi.

POŞETİN İÇİNDEN KIRIK AYNA ÇIKTI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler, kadın cesedinin D.K'ye (62) ait olduğunu belirledi. Ekipler, olay yerinde D.K'ye ait olduğunu değerlendirdikleri bir poşetin içinde kıyafet ve kırık otomobil aynasıyla karşılaştı. Kırık aynanın ait olduğu aracı tespit eden ekipler, sürücüsü S.S.K'yi Akdeniz ilçesi Yeni Mahallesi'nde gözaltına aldı. S.S.K'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...