Şişli'de korku dolu anlar! Viyadükten atlayan kadın yatağa düştü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Şişli'de bir kadın, henüz bilinmeyen bir nedenle çıktığı viyadükten aşağıya sarktı. Metrelerce yüksekten atlayan kadın, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin saniyeler içinde açtığı hava yatağına düşerek hayata tutundu. Kadın, tedbir amacıyla ambulansla hastaneye götürülürken, o anlar bir kameralara anbean yansıdı.

Olay, dün öğle saatlerinde Şişli’de bulunan Mecidiyeköy Viyadüğü’nde meydana geldi. İddiaya göre bir kadın, viyadüğün üstünde bulunan demir korkuluklara çıkarak henüz bilinmeyen bir nedenle intihar girişiminde bulundu. 10 metre yükseklikte bekleyen kadını çevredeki vatandaşlar korkuyla izledi. Olaya tanıklık eden vatandaşlar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

HAVA YATAĞI SAYESİNDE KURTULDU

Adrese çok sayıda ekip sevk edildi. İtfaiye erleri saniyeler içinde hava yatağını kurdu. Kendini metrelerce yüksekten aşağıya bırakan kadın yatağa düşerek kurtuldu. 

DEHŞET ANI KAMERADA

Kadın, sağlık ekiplerinin müdahalesiyle tedbir amaçlı hastaneye götürülürken, panik anları bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...