Sivas'ta feci iş kazası! Hastaneye kolunu kaptırdığı kıyma makinesi ile geldi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Sivas'ta feci iş kazası! Hastaneye kolunu kaptırdığı kıyma makinesi ile geldi

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Sivas'ta bir şarküteri dükkanında çalışan 20 yaşındaki B.Y. elini kıyma makinesine kaptırdı. Sıkışan kol çıkartılamayınca talihsiz genç kıyma makinası ile birlikte hastaneye kaldırıldı.

Sivas’ta kolunu kıyma makinesine kaptıran bir kişi makineyle birlikte hastaneye kaldırıldı. Feci olay, Bağdat Caddesi üzerinde bulunan bir şarküteride yaşandı.

GENCİN PARÇALANAN KOLU MAKİNEYE SIKIŞTI

20 yaşındaki B.Y.  kıyma makinesiyle et doğrarken kolunu makineye kaptırdı. Durumu fark eden diğer çalışanlar makineyi durdurdu ancak B.Y.’nin parçalanan kolu makineye sıkıştı. Sağlık ekiplerin ve itfaiyeden yardım istendi.

KOLUNU KAPTIRDIĞI MAKİNEYLE HASTANEYE GİTTİ

Sıkışan kol çıkartılamayınca olay yerine AFAD ekipleri sevk edildi. Kolun büyük oranda hasar gördüğü ve çıkartılamayacağı anlaşılınca makine yerinden söküldü. B.Y. kolunun sıkıştığı makineyle birlikte Sivas Numune Hastanesine kaldırıldı. B.Y.'nin tedavisi sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...