İzmir'de feci iş kazası! Depremden kurtuldu, dorsenin altında can verdi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İzmir'de feci iş kazası! Depremden kurtuldu, dorsenin altında can verdi

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İzmir Aliağa'da bir fabrikada meydana gelen iş kazasında Alparslan Kaya isimli işçi üzerine devrilen tır dorsesinin altında kaldı. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden talihsiz adamın Kahramanmaraş depreminden sonra İzmir'e yerleştiği öğrenildi.

İzmir’in Aliağa ilçesindeki bir demir çelik fabrikasında meydana gelen olayda, bir işçi tır dorsesinin üzerine devrilmesi sonucu canından oldu. Feci olay, Aliağa-Yeni Foça yolu üzerinde faaliyet gösteren Kardemir demir-çelik fabrikasında yaşandı. Alparslan Kaya (45) isimli işçi, kamyon ile hurda demir boşaltırken, yan tarafında bulunan tırın dorsesi içerisinde bulunduğu aracın kabinine devrildi.

DEPREMDEN SONRA İZMİR'E YERLEŞTİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Ağır yaralanan işçi, sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulansla Aliağa Devlet Hastanesine götürüldü. Alparslan Kaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.  Olayla ilgili soruşturma başlatırken, Kahramanmaraşlı olduğu öğrenilen Kaya’nın, 6 Şubat’taki depremin ardından Aliağa’ya yerleştiği ve bir ay önce işe başladığı öğrenildi.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...