Son dakika: Bakan Akar, Azerbaycanlı mevkidaşıyla görüştü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Son dakika: Bakan Akar, Azerbaycanlı mevkidaşıyla görüştü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Son dakika haberine göre; Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Azerbaycanlı mevkidaşı Hasanov ile telefonda görüştü. Akar, Azerbaycan-Ermenistan arasında devam eden çatışmalardaki son duruma ilişkin bilgi aldı.

Son dakika: Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Azerbaycan Savunma Bakanı Org. Zakir Hasanov ile telefonda görüşerek Azerbaycan-Ermenistan arasında devam eden çatışmalardaki son duruma ilişkin bilgi aldı.

'İKİ DEVLET, TEK MİLLET' VURGUSU

Görüşmede, Türkiye ve Azerbaycan’ın 'iki devlet, tek millet' olduğunu, Türkiye’nin güçlü bir şekilde Azerbaycan Türk'ü kardeşlerinin yanında durmaya devam edeceğini vurgulayan Bakan Akar, şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

Bakan Akar görüşmede ayrıca, Bakü’nün düşman işgalinden kurtuluşunun 104’üncü yıl dönümü dolayısıyla Org. Zakir Hasanov’u tebrik ederek kardeş Azerbaycan halkının bu özel ve anlamlı gününü kutladığını ifade etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...