Son dakika... İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu: 5 askerin şehit edilmesinden sorumlu iki terörist öldürüldü

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Yerlikaya 5 askerin şehit edilmesinden sorumlu olan 'Rojhat Dilman' kod adlı Adem Gürel ile 'Şoreş Dilok Cilo' kod adlı Ahmet Karaboğa adlı teröristlerin öldürüldüğünü duyurdu.

Tunceli Jandarma Bölge, Tunceli ve Erzincan İl Jandarma Komutanlıklarımızın sevk ve idaresinde, Tunceli ili kırsalında, J- SİHA ve ANKA-S desteğinde JÖH ve Jandarma Komando Timlerinin katılımıyla Şehit Jandarma Uzman Çavuş BURAK TORTUMLU operasyonu gerçekleştirildi.

Operasyon sonucunda farklı terör eylemine katılan ve 2 asker, 2 jandarma ve 1 polisimizin şehit edilmesinden sorumlu teröristler; Rojhat Dilman kod adlı Adem Gürel ile Şoreş Dilok Cilo kod adlı Ahmet Karaboğa silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi.

Son dakika... İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu: 5 askerin şehit edilmesinden sorumlu iki terörist öldürüldü

Operasyonun devamında teröristlerin kullandığı sığınakta çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı. Terör sona erene kadar mücadelemiz devam edecek" notunu düştü. 

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1683039178274009088

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...