Kanser hastası Alman vatandaş televizyon karşısında ölü bulundu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Antalya’da bir Alman vatandaşı evinde ölü bulundu. Yapılan incelemeler sonucu televizyon izlerken öldüğü tespit edilen kanser hastası adamın cenazesi Adli Tıp raporunun ardından ülkesine gönderilecek.

Antalya’nın Alanya ilçesinde, Şekerhane Mahallesi’nde oturan 65 yaşındaki Werner Manfred Schoene'den haber alamayan Alman arkadaşı durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Alanya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş ekipleri ve ihbarcı Alman ile eve girdiklerinde Manfred Schoene'nin cansız bedeniyle karşılaştı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Televizyon izlerken açık vantilatörün karşısında öldüğü tespit edilen Almanın cenazesi, Adli Tıp doktorunun 'Normal ölüm' raporunun ardından ülkesine gönderilecek.

“SIK SIK İNTİHAR EDECEĞİNİ SÖYLÜYORDU”

Eşi Almanya’da bulun ve kanser hastası olduğu öğrenilen yaşlı adamın Türk komşuları, “Kendisi kanser hastası idi. Eşi hala emekli olmadığı ve çalıştığı için Almanya'da yaşıyor, senede birkaç kez Alanya'ya geliyordu. Çok acı çektiği için sık sık intihar edeceğini söylüyordu. Ancak yapılan kontrollerde normal ölüm olduğu anlaşılmış" dedi.

(Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...