TEM'e düşen kasa ortalığı savaş alanına çevirdi, dehşet anı kamerada!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

TEM Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde yola düşen plastik kasaya çarpmamak için manevra yapan otomobil, önce tıra sonra otomobile çarparak savruldu. Korku dolu anlar bununla da kalmadı yoldan geçen tır önce kazaya sebep olan arabaya ardından yolcu otobüsüne çarptı. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Kaza, TEM Otoyolu Dilovası geçişi İstanbul istikametinde yaşandı. Yol ortasındaki plastik kasaya çarpmamak için ani manevra yapan otomobil sürücüsünün kontrolünden çıkarak, önce yanındaki tıra, sonra sol şeritteki otomobile çarparak savruldu.

TAM BİTTİ DERKEN BİR KEZ DAHA KABUSU YAŞADI!

Öte yandan savrulan otomobil yolun sağ şeridinde durabildi. Kazayı fark eden sürücüler araçlarını emniyet şeridine çekti. Sağ şeritte hızla ilerleyen bir tır ise kazaya sebep olan araca çarptı. Kabus dolu anlar yaşayan sürücü son anda yaptığı manevrayla tırın altında kalmaktan kurtuldu.

DEHŞET ANI KAMERADA!

Öte yandan, kaza bir otomobilin araç içi kamerası tarafından anbean kaydedildi. Görüntüde, plastik kasaya çarpmamak için manevra yapan otomobilin tıra ve otomobile çarptığı görülüyor. Başka bir tırın ise kaza yapan otomobile, ardından da yolcu otobüsüne çarptığı anlar da görüntüde yer alıyor.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...