Trafikte canını tehlikeye attı, polis önünü kesip tatlı sert uyardı: İzleyenlerin gözleri doldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Bir gencin tehlikeli bir şekilde motosiklet sürdüğünü gören görevi başındaki polis memuru, kenara çekerek cezadan daha etkili bir yönteme başvurdu. Sürücüye amcası yaşında olduğunu belirten polis memurunun tatlı sert sözleri izleyenlerin gözlerini doldurdu. Söz konusu görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medyada gündeme gelen videoda görevi başında bir polis memuru, tehlikeli bir şekilde motosiklet süren gencin önünü kesti ve ceza keseceği sırada duygulandıran bir an yaşandı.

Polis memurunun genç sürücüye önce sert sözlerle uyarıda bulunurken ardından verdiği nasihatler izleyenlerin kalbine dokundu.

Söz konusu polis memuru, “İçimden geçeni sana söyleyeyim mi? Böyle iki tane sollu sağlı tokat çekip, ayıltmak istiyorum” sözleriyle dikkat çekti.

“ÇÜNKÜ ÖLÜRSEN ANNENE BABANA NE DİYECEĞİZ BİZ?”

Sürücüye üzerindeki montun canını kurtarmaya değil, sadece cesedinin bozulmasını engelleyeceğini belirten polis memuru sözlerine şöyle açıklık getirdi:

“Neden? Çünkü ölürsen annene babana ne diyeceğiz biz? Ben de motoru seviyorum, anladım, iyisin, yakışıklısın, karizmatiksin, motorun havalı, sen havalısın ama ölürsen ne yapacağız? Bu ne işe yarıyor biliyor musun sen? Cesedin bozulmasın diye yoksa ölmeni engellemiyor yani. Anlatmak istediğimi anlıyorsundur umarım ceza için değil ailen için, annen, baban… varsa manitan için ne biliyim yoksa da yap bir tane kendine, onlar için yaşa. Kalbini kırmışızdır belki ama özür dilerim.”

(Kaynak: Haber Merkezi)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...