Turgut Altınok mu Mansur Yavaş mı? İşte Erdoğan'ın masasındaki son Ankara anketi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Turgut Altınok mu Mansur Yavaş mı? İşte Erdoğan'ın masasındaki son Ankara anketi

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Ankara'da anketlerde önde olduklarını açıkladı. Şahin, "Rehavet olmaması için şu kadar puan oldu demeyeceğim. Ankara'da öndeyiz ama ayağımızı gazdan çekmiyoruz, son sürat çalışmalarımıza devam ediyoruz."

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin CNN Türk ekranlarında açıklamalarda bulundu.

"KURUM KARARLILIKLA DEVAM EDİYOR"

31 Mart yerel seçimlerine ilişkin son çalışmaları ve gelişmeleri değerlendiren Şahin, "Murat Kurum kararlılıkla devam ediyor. İstanbullu seçmenlerin bunu gördüklerini ve sandıkta da bunu bu şekilde göreceklerini düşünüyorum." dedi.

Şahin ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 24 Mart'ta İstanbul'da miting yapacağını açıkladı.

"ANKARA'DA ÖNDEYİZ"

Ankara'daki çalışmaları da aktaran Şahin, Mansur Yavaş'ın verdiği sözleri yerine getirmediğini belirtti. Yeniden Refah Partisi'nden de Suat Kılıç'ın aday olduğu Ankara'da anketlerde de önde olduklarını söyleyen Şahin şöyle devam etti: "Siyasi zaferle bu seçimden çıkacağımızı düşünüyoruz. Anketler Kılıçdaroğlu'nun da yüzde 60 ile cumhurbaşkanlığını kazanacağını söylüyor. Hala ne yüzle konuşarak bu sonuçları paylaşıyorlar, "Ankara'da seçimler bitti" gibi hezeyanlarda bulunuyorlar anlamıyorum.

18 Ocak'ta Altınok'un açıklanmasıyla birlikte yaptığımız anketlerde durumun başabaş geldiğini gördük. Çok hızlı yol katettik, rehavet olmaması için şu kadar puan oldu demeyeceğim. Ankara'da öndeyiz ama ayağımızı gazdan çekmiyoruz, son sürat çalışmalarımıza devam ediyoruz."

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ömer ordueri15 Mart 2024 13:40

Sayın Turgut altın oka ve bu güzel ankara başkentimiz e ask vatan sevgisi ile çalışan sizlere allahdan başarılar diliyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...