Uyuşturucu ile yakalandı, 'ağrılarımı dindirmek için kullanıyorum' dedi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Uyuşturucu ile yakalandı, 'ağrılarımı dindirmek için kullanıyorum' dedi

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bursa'da 6 ay önce polisin şüphe üzerine durduğu araçta metamfetamin maddesi ele geçirilmişti. Yargılanması devam eden sanığın mahkemedeki ifadeleri şaşkına çevirdi. Kanser hastası olduğunu iddia eden adam, "Uyuşturucuyu ağrılarımı dindirmek için kullanıyordum. Kesinlikle satıcı değilim. Bana ev hapsi verin" dedi.

Yaklaşık 6 ay önce Anadolu Otoyolu'nun Bolu geçişinde trafikte şüpheli hareketlerle araç kullanılan Ahmet Sakallı (54), polis ekiplerinin denetimine takıldı. Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulan Ahmet Sakallı'nın, kimlik soruşturması yapıldı. Şüphelinin daha önceden uyuşturucu olaylarına karıştığı tespit edilince arabası arandı. Bagaj kısmındaki döşemenin altından 648 gram metamfetamin çıktı.

"AĞRILARIMI DİNDİRMEK İÇİN KULLANIYORUM"

Hakkında "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama" suçundan dava açılan sanığın, Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesince yargılanmasına devam edildi. Savunması için söz hakkı verilen şahıs, "Pandemi döneminde iflas ettim. Hastalandım ve çok ağrılarım oldu. Şu anda da kanser oldum. Eşim kanserden öldü. Cezaevi şartlarında yaşamam mümkün değil. Çocuklarım bile beni terk etti. Bu uyuşturucuyu ağrılarımı dindirmek için kullanıyordum. Kesinlikle satıcı değilim. Ne olursunuz bana ev hapsi cezası verin. Cezamı evimde çekeyim" dedi.

16 YIL HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

Sanık, "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 16 yıl 3 ay hapis ile 75 bin lira adli para cezasına çarptırıldı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...